Ooboseala maxima!?!

Posted: februarie 2, 2013 in Blog

Mai rupt ca o hartie de wc in vremuri cacacioase,oboseala ma ajunge din ce in ce mai rau in fiecare zi,dar se pare ca si in aceste conditii vitrege,imi gasesc inspiratia si forta mintala de a scrie in continuare si ii multumesc  sefului din ceruri pentru asta.

Contrar criticilor care nu ezita sa apara zilnic,ca ciupercile dupa ploaie,mai decisi,mai efervescenti ca o fanta expirata.

Sincer,fratilor internauti…alte ocupatii nu exista in aceasta lume vasta,a internetului monden? Voi chiar preferati sa stati toata ziua pe net,sa va faceti 7 conturi,pe 7 site`uri de socializare si videoshare,din care 6 sunt conturi cu diferite nume ale diferitelor personalitati,unele mai vii,altele mai evaporate,gen elodia.

Am facut un mic sondaj propriu: Am luat la purificat cateva conturi,ale celor care comenteaza ca marii critici de arta,doar ca folosesc termeni,nu asa de formali ,asa cum ar fi vrut batrana noastra limba,gen: mishtoo,cf,kkt,plm,stf,etc,cct,ggt,sdas,tasdt.

Spre nu prea marea mea uimire am constatat ca media de varsta a celor care comenteaza in asa maniera,este intre 12 si 15 ani.

Trist,eu intre acesti ani eram ori la scoala (in zilele mele bune) ori cu baietii la un biliard,ping pong,sau frecam pu.a pe maidan.

Fratilor,oricat de mici,oricat de saraci sau bogati,oricat de destepti sau prosti pamant a-ti fi….faceti-va o viata.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s